App udvikling

App udvikling - fasthold dine brugere

mobile app

Seneste undersøgelser viser, at folk bruger mere og mere tid med sine smartphones. Brugerne sidder ikke længere foran en computer, deres adgang til nettet sker fra sofaen eller i bussen via en smartphone, de altid har på sig. Det er med en stor fordel, kan du udnytte denne tendens for at skabe endnu større engagement og tiltrække flere kunder.

Nogle gange er det ikke nok bare at have en speciel mobil visning af din hjemmeside. Hos Coded laver vi app udvikling til Android, iPhone og iPad. Selvom det er iOS og Android, der har den største interesse og bruges mest i offentligheden, tilbyder vi også native apps til Windows Phone og kan derved tilbyde en samlet pakke med apps til de 3 store platforme. Med en app, har du en mulighed for at interagere med dine brugere, på måder der ikke er muligt med traditionelle hjemmesider. Via en app kan du sende vigtige notifikationer til dine brugere. Adgang til indbygget kamera og eksterne multimedia enheder giver uendelige muligheder. Brugerens position og den deltagelse i forskellige sociale netværk kan udnyttes til at målerette dine informationer efter brugernes interesser. Ud over at din service udnyttes bedre, så vil det også fastholde brugeren til netop din service i længere tid.

App eller responsive hjemmeside?

Du kan i princippet går meget langt med en almindelig hjemmeside, som er automatisk tilpasset til forskellige skærmstørrelser. Som regel, bør du overveje an mobil app, hvis:

  • App'en skal virke uden internet forbindelse
  • Du vil gerne sende pushup beskeder, der bliver vist på skærmen uanset om enheden er i brug eller er inaktiv
  • Der er behov for mere avancerede grafikfunktioner, end HTML5 byder på. Det kan være DirectX eller OpenGL
  • App'en skal anvende indbyggede hardware funktioner, såsom kamera, mikrofon, højttaler osv.

Under andre omstændigheder, kan det bedst betale sig at udvikle en responsive web-applikation ved brug af HTML5. Vi hjælper gerne med at træffe en beslutning og uanset dit valg, kan vi lave det hele for dig.