Webudvikling

Hjemmeside, webbutik og online marketing på én platform

dynamicweb cms

Dynamicweb er en alt-i-én platform til content management, e-handel, online marketing og integration. I modsatning til Sitecore, er Umbraco en slags lukket klub: der findes næsten ingen aktuel dokumentation på nettet. Næsten al funktionalitet ligger i moduler, som kan kobles af og til. Der er et stort udvalg af ekstra moduler, der er lige til at bygge ovenpå. E-handel modulet er værd til at være specielt fremhævet. Man kan smide modulet på og begynde at fylde butikken op med produkter lige med det samme. Produktsortimentet kan variere afhængigt af brugerens region, sprog, valuta. Der er virkelige gode integrationsmuligheder til bagvedliggende forretningssystemer. Dynamicweb håndterer flere hjemmesider i samme løsning samt forskellige sprog under en hjemmeside. Alt i alt, passer Dynamicweb til mellemstore og store projekter, hvor der er et behov for integration med interne systemer og en stor fokus på e-handel.

Læs mere om Dynamicweb

Funktionel hjemmeside i flot design på én af de mest populære CMS platformer

umbraco cms

Ønsker du en komplet hjemmeside i flot design og med masser af funktionalitet, så hjelper vi med at vælge det CMS-system, der passer til dit behov. Vi anbefaler, at kunder med en relativt simpel løsning vælger Umbraco. Umbraco CMS er et 'open source' CMS-system, som er baseret på .NET platform og giver derfor en masse integrationsmuligheder. Det er et 100% gratis CMS, grund-installationen kan kvit og frit downloades og sættes op på en server efter eget valg. Under overfladen håndterer Umbraco flere sprogversioner som selvstændige hjemmesider (med forskellige valgfrie host-headere), således at du ikke behøver en én-til-én opbygning. Samtidig giver Umbraco f.eks. mulighed for automatisk notifikation af translatører og skabeloner der udfyldes via central ordbog. Vi bygger søgemaskinevenlige hjemmesider, Umbraco giver et godt forhold for at dette er en relativt simpel opgave. Har du behov for at udvide din gammle WordPress hjemmeside med en masse funktionalitet eller integrere en webbutik, kan vi med fordel konvertere den til Umbraco platformen.

Læs mere om Umbraco

Store organisationer vælger en fremtidssikret CMS platform

sitecore cms

Hvis der er udsigt for at projektet bliver større, anbefaler vi at bygge det på Sitecore CMS. Alle vores udviklere er certificerede Sitecore udviklere med en samlet erfaring på mere end 10 år. Som udgangspunkt har Sitecore en meget god svartid, men det kan meget hurtigt blive sløvt, hvis man bruger funktionerne forkert. Sitecore har en stor international organisation bag sig, som sikrer en kontinuerlig udvikling af produktet, så der løbende kommer nye opdateringer og releases. Det er ikke gratis at bruge Sitecore, men det kan betaler sig, hvis der ønskes en god fleksibilitet på sigt og løbende opdateringer kan automatisk styrke hjemmesiden i fremtiden.

Læs mere om Sitecore