Dynamicweb CMS

Én platform, der dækker alle dine digitale behov

Dynamicweb er en udbredt og fuld skalérbar standardløsning med omfattende funktionalitet. Det brede spektrum af de indbyggede funktioner dækker de fleste behov. Der er dog altid en mulighed for at tilkøbe eller udvikle den ønskede funktionalitet, som et separat modul. Generelt, bliver der bygget en løsning om CMS-systemet, der er koblet sammen med webshoppen og kommunikationsværktøjet Online Marketing Center for fokus på øget salg, statistik, brugerbegrænsninger. Der er nemt at samle flere løsninger under ét "tag", som en integreret løsning og funktionaliteten kan genbruges på tværs af sites.

All-In-One Business Platform

  Du kan selv sætte grænser på hvilke funktioner skal din løsning dække over. Der er ingen grund til at aktivire e-handel, marketing analyse og ERP integration i en intranet løsning. For det kun gør systemet langsommere. Til gængeld kan man få glade af det indbyggede nyhedsbrev modul, integration med sociale media, nyhedslister.

Dynamicweb er et suverænt valg til intranet, webbutik eller borger portal

Der er en lang række af standarde moduler i Dynamicweb, der kan bruges selvstændigt eller i kombination med custom-komponenter. Desuden har man detaljeret kontrol over brugergrænsefladen og designet af websider ved brug af skabeloner. Dynamicweb understøtter internationalisering og udrulning af multisites, som er med til at sikre tilstedeværelse på det globale marked. Ud over sprog tager platformen også hensyn til andre lokale faktorer, f.eks. fragt, valuta, betalingsgateways, moms og juridiske anliggender.