Umbraco CMS

Gratis og utrolig fleksibel

umbraco cms

Umbraco er et Open Source CMS med høj fleksibilitet. Det er det rette vælg til mange typer webløsninger. Umbraco er et fuldt funktionelt CMS, som har store integrations muligheder. Det er nemt at hurtigt at komme igang med udvikling, da platformen er født med standarde sideskabelonner, som er baseret på responsive design. Man skal blot tilpasse grafiske detaljer til ens behov og fylde sitet med content. Der er flere end 110.000 installationer verden over, som betyder, at systemet er forholdsvis gennemprøvet og at der er masser af Umbracoudviklere derude.

Publicering i Umbraco fungerer grundlæggende ligesom i Sitecore - man kan enten gemme siteindhold eller gemme og publicere i en operation. Enhver publicering har roll-back funktionalitet, hvilket betyder at man altid kan gå tilbage til en tidligere version. Der findes ikke noget egentligt workflow i Umbraco. Det er dermed ikke helt ligetil at justere en godkendelsesprocedure for nyt indhold på Umbraco, og hvis der er mange webredaktører, kan det potentielt skabe problemer. Man kan dog naturligvis implementere sine egne workflows udenom Umbraco-databasen.

I modsætning til Sitecore og Dynamicweb, har Umbraco ikke integration til e-Commece ud af kassen. Men der kan relativt simpelt implementeres e-shopping or online-betaling ved brug af tredjeparti komponenter. Umbraco er hurtigt og nemt at lære samt behageligt at arbejde med, derfor er platformen blevet så påpulær blandt webmastere.